Редактор: кадър bTVКогато някой вдига твърде високо моралната летва, може и

...
Редактор: кадър bTVКогато някой вдига твърде високо моралната летва, може и
Коментари Харесай

Радомир Чолаков, ГЕРБ: Борисов има страница в историята, на нея ще пише, че е бил строител

Редактор: 

кадър bTV

Когато някой подвига прекомерно високо моралната летва, може и да не я скочи. Това съобщи в „ Лице в лице ” по bTV депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков. Той съобщи също, че се усеща обиден и афектиран от това, че някои негови сътрудници са наричали депутатите от партията му   “мутри ”.

Чолаков разяснява, че „ ИТН ” към този момент са отстъпили от главното си искане за мажоритарни избори. „ Грешките на остарялото държавно управление завършиха през днешния ден, стартират грешките на новото болшинство ”, разяснява националният представител.

Радомир Чолаков посочи заслугите на досегашното ръководство на ГЕРБ като сподели, че до 2007-а година България е изглеждала като след революция, а в този момент е доста по-модернизирана. За всеки министър председател има най-малко по една страница в учебниците по история, в страницата на Борисов сигурно ще написа, че е бил строител, безапелационен беше депутатът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР